HTML

Kaminó

Tényleges és spirituális utazás - "énbe"

Friss topikok

  • Akhanda: @vakaranka: Kedves vakaranka! "Ez" nem most történik. November 17. és december 13. között játszódi... (2011.12.31. 00:22) A kezdetek

Címkék

11.11.11. (1) Andris (1) aparigraha (1) asana (1) ashram (7) bandha (1) Bhután (1) buddhizmus (1) csendes tanú (2) Deepak (1) delfin (1) Delhi (3) Deoghar (1) Devi (1) elvárás (3) Ganga (1) Gangesz (2) géza (1) Géza (1) India (13) india (1) Indira Gandhi (1) internet (1) Jasidhi (1) Ji King (1) jóga (2) kaminó (1) karma (1) moksha (2) mosás (1) mudra (1) mukti (1) Mumbai (1) oltás (1) pandit (2) pranayama (1) prasad (2) reinkarnáció (1) rizs (1) sakshi bhava (1) samsara (1) satsang (1) Shiva (1) Varanasi (2) vonat (1) WC (1) Címkefelhő

Akklimatizálódás

2011.12.31. 14:53 Akhanda

Második nap. Mivel kezd megtelni a két szoba, korábban kelek... Egyrészt próbálom elvégezni a reggeli rituálét(fürdés), másrészt a privacy-m maradékát védem, de mindhiába. 5.00 előtt kelek de már négyen vagyunk a vizesblokkban. Viszont míg várunk és meredten bámuljuk egymást vagy a falat, érdekes felfedezést tettem. Életszerű használatban láttam a nyelvvakarót. Állítólag a nyelven éjszaka sok salakanyag képződik, amit a legpraktikusabb (?) lehúzni. Ki kell próbálni! Annak, hogy csak hideg víz van, van praktikus oldala is. Nem fogy el. Gondolom én... De itt is el kell engedni az elvárásaimat. Mert elfogy. Vagy egyszerűen csak nem jön. 

A munkában elég nagy a fejetlenség. A vezetőink elég nehezen birkóznak meg az irányítás és az alulszervezettség problémáival. Előre szóltak, hogy készüljünk fel arra, hogy a látszólagos fejetlenség szándékos. Ezzel akarják "megtörni" az egót. Ez sztem nettó marhaság. Berzenkedem is eléggé.. Meg az egóm is berzenkedik.:) Egyszerűen csak még nem állt össze a csapat, nincs mindenki itt, jelen. Egyszóval nem szoktunk össze.

Este vacsora után, hazafelé beugrom a boltba. Deepak-nak hívják a boltost, jó fej. Van internet... meg helyi mobil....Már három napja kátoff van...Marad a kátoff! Ezért jöttem. 

A szálláson tele a vizesblokk, viszont sikerül lenyúlni egy vödröt. Mosni fogok! Kéne találni egy csapot...A kertben sikerül is. Szappannal mosom a polóm, hideg vizben, töksötétben a kertben...Szép zárókép.

/2011.11.21. - Rikhiapeeth/

 

Szólj hozzá!

Címkék: internet elvárás mosás India

A bejegyzés trackback címe:

https://globalkamino.blog.hu/api/trackback/id/tr503509590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása